Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaas met Roquefort en eau de vie
PT10M
Geitenkaas met Roquefort en eau de vie
Een heerlijk geitenkaas met roquefort en eau de vie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
André Huismans
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaas met Roquefort en eau de vie te bereiden
Roer de geitenkaasjes los met de eau de vie en olijfolie en kruimel er dan de Roquefort doorheen en voeg flink wat zwarte peper toe.
Schep het mengsel in een aardewerken potje en dek de bovenkant zorgvuldig af met plastic folie.
Zet het potje in de groentela van de koelkast en laat het daar ca. 2 weken staan.
Bewaar het na elk gebruik weer goed afgedekt in de groentela.
Schep het mengsel in een aardewerken potje en dek de bovenkant zorgvuldig af met plastic folie.
Zet het potje in de groentela van de koelkast en laat het daar ca. 2 weken staan.
Bewaar het na elk gebruik weer goed afgedekt in de groentela.
wouros zegt:
Kijk maar eens op Wikipedia. Redactie Kookjij.