KookJij

Geitenkaas met Roquefort en eau de vie

Een heerlijk geitenkaas met roquefort en eau de vie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geitenkaas met Roquefort en eau de vie te bereiden

Roer de geitenkaasjes los met de eau de vie en olijfolie en kruimel er dan de Roquefort doorheen en voeg flink wat zwarte peper toe.
Schep het mengsel in een aardewerken potje en dek de bovenkant zorgvuldig af met plastic folie.
Zet het potje in de groentela van de koelkast en laat het daar ca. 2 weken staan.
Bewaar het na elk gebruik weer goed afgedekt in de groentela.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

wouros

wouros zegt:
Sterke alcoholische drank, vaak worden gemaakt van vergiste en daarna gedistilleerde vruchten.
Kijk maar eens op Wikipedia. Redactie Kookjij.

Niki

Niki zegt:
Lijkt mij zalig,ben gek op kaas, maar wat is eau de vie? :p