Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaas met Truffel Amuse
PT30M
Geitenkaas met Truffel Amuse
Een heerlijk geitenkaas met truffel amuse recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4-8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaas met Truffel Amuse te bereiden
Roer de geitenkaas glad in een kom samen met de honing en truffel. Breng op smaak met peper en zout.
Verpak de kaas in plasticfolie en laat de smaken een nachtje intrekken in de koelkast.
Schep de volgende dag bolletjes van de geitenkaas ter grootte van een knikker en bewaar deze in de koeling tot gebruik.
Steek met een borrelglaasje 8 rondjes uit de sneedjes witbrood en bak de toastje goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 °C.
Leg de bolletjes geitenkaas op de toastjes en zet deze nog even terug in de oven.
Leg op 8 amuselepels blaadjes veldsla, leg de toastjes met geitenkaas erop en garneer eventueel met wat geschaafde truffel.
Verpak de kaas in plasticfolie en laat de smaken een nachtje intrekken in de koelkast.
Schep de volgende dag bolletjes van de geitenkaas ter grootte van een knikker en bewaar deze in de koeling tot gebruik.
Steek met een borrelglaasje 8 rondjes uit de sneedjes witbrood en bak de toastje goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 °C.
Leg de bolletjes geitenkaas op de toastjes en zet deze nog even terug in de oven.
Leg op 8 amuselepels blaadjes veldsla, leg de toastjes met geitenkaas erop en garneer eventueel met wat geschaafde truffel.
enilorac zegt: