Ik ben gek op kaas en salade en appels, vandaar deze combinatie eens geprobeerd! En ik had het ook niet verwacht maar het is echt lekker!
Het zoete van de suiker, het zoute van de tapanade, het zure van de dressing, het verse van de salade, en en bittere van de kaas!
Mmhhhmm ik krijg er al weer honger van!
Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaas salade à la pino
PT10M
Geitenkaas salade à la pino
Een heerlijk geitenkaas salade à la pino recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacintha KROESE
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
van mijzelf
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaas salade à la pino te bereiden
Was de sla en laat uitlekken.
Pak de 4 sneden brood en leg ze op de plank, snijd met het glas een mooie ronding uit het brood en leg die op de ovenplaat bedekt met ovenpapier. (het overgebleven brood kan je istukkenes snijden voor croutons).
Snijd uit de appel 4 plakken en haal het klokhuis eruit. Leg de appel op het brood.
Op de plakken leggen we de geitenkaas en zet dit in de oven ± 8 minuten. Heeft u geen brander doe dan na 4 minuten de suiker op de kaas, zodat hij kan smelten en carameliseren.
Leg de sla op de borden en dreseer normaal met de olijventapanade en yoghurtdressing en wat olijf olie. Leg boven op in het midden de toren van kaas, appel, en brood. Boven op een heel klein beetje tapanade en smullen maar.
Pak de 4 sneden brood en leg ze op de plank, snijd met het glas een mooie ronding uit het brood en leg die op de ovenplaat bedekt met ovenpapier. (het overgebleven brood kan je istukkenes snijden voor croutons).
Snijd uit de appel 4 plakken en haal het klokhuis eruit. Leg de appel op het brood.
Op de plakken leggen we de geitenkaas en zet dit in de oven ± 8 minuten. Heeft u geen brander doe dan na 4 minuten de suiker op de kaas, zodat hij kan smelten en carameliseren.
Leg de sla op de borden en dreseer normaal met de olijventapanade en yoghurtdressing en wat olijf olie. Leg boven op in het midden de toren van kaas, appel, en brood. Boven op een heel klein beetje tapanade en smullen maar.
boomer zegt: