Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaas tussen gebakken champignons
PT20M
Geitenkaas tussen gebakken champignons
Een heerlijk geitenkaas tussen gebakken champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaas tussen gebakken champignons te bereiden
Verwijder het steeltje van een even aantal niet te grote champignons en kook ze beetgaar in water met wat zout en citroensap naar smaak.Laat ze goed uitlekken.Vul de helft van de champignons met zachte geitenkaas(bettine blanc).Leg er een klein stukje gebakken ontbijtspek en wat verse tijmblaadjes op.Zet op elke champignon een tweede champignon en steek er 1/2 satéstokje door.Besprenkel met wat olijfolie en zet de tapas 5 minuten onder een hete grill.