Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaasballetjes met honing en spek
PT10M
Geitenkaasballetjes met honing en spek
Een heerlijk geitenkaasballetjes met honing en spek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaasballetjes met honing en spek te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°c.
Snijd indien lange plakken ontbijdspek elk plakje door
zodat je er 24 hebt.
Leg 12 spekplakjes open en leg op elk een bolletje geitenkaas.
Schep op elk bolletje geitenkaas een theelepel honing en vouw het ontbijtspek dicht.
Rol de overige speklapjes kruiselings op om de pakjes heen.
Leg de spekpakketjes in een ovenvaste schotel en zet ze 8 min. in voorverwarmde oven.
Snijd indien lange plakken ontbijdspek elk plakje door
zodat je er 24 hebt.
Leg 12 spekplakjes open en leg op elk een bolletje geitenkaas.
Schep op elk bolletje geitenkaas een theelepel honing en vouw het ontbijtspek dicht.
Rol de overige speklapjes kruiselings op om de pakjes heen.
Leg de spekpakketjes in een ovenvaste schotel en zet ze 8 min. in voorverwarmde oven.