Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaasmousse met gelei van appelstroop en balsamico
PT20M
Geitenkaasmousse met gelei van appelstroop en balsamico
Een heerlijk geitenkaasmousse met gelei van appelstroop en balsamico recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.kaashuistromp.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaasmousse met gelei van appelstroop en balsamico te bereiden
Meng de appelstroop met de balsamico en schenk ongeveer 1 cm in de amuseglaasjes.
Breng in een pannetje de wijn aan de kook, neem van het vuur en los er de gelatine in op.
Roer de geitenkaas erdoor.
Klop de slagroom niet helemaal stijf en roer deze luchtig door het geitenkaasmengsel.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Schep het kaasmengsel in de glaasjes op de balsamico.
Plaats de glaasjes tot gebruik in de koelkast.
Breng in een pannetje de wijn aan de kook, neem van het vuur en los er de gelatine in op.
Roer de geitenkaas erdoor.
Klop de slagroom niet helemaal stijf en roer deze luchtig door het geitenkaasmengsel.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Schep het kaasmengsel in de glaasjes op de balsamico.
Plaats de glaasjes tot gebruik in de koelkast.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
De appelstroop staat niet vermeld bij de ingredienten.
Groetjes,
Anna.
KookJij.
bertal zegt:
Laat eerst maar wat afkoelen, hij moet uiteindelijk toch de koelkast in.:);)m.v.g. Bert
e.vlerken zegt:
Hoe lang max van te voren te maken oftewel hoe lang in de koelkast alvorens op te dienen?