Recept
« Terug naar recepten
Gekarameliseerde finettes
PT10M
Gekarameliseerde finettes
Een heerlijk gekarameliseerde finettes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gekarameliseerde finettes te bereiden
Kruid de finettes met peper en zout. Roerbak ze in de olie, samen met de genipperde ui en een geplet teentje look. Doe er de vissaus, suiker, donkere sojasaus en het water bij. Schep om en laat 5 min. sudderen.
Snij de komkommer in reepjes, de lente-uitjes in ringetjes en de gehakte korianderblaadjes samen in een kommetje.
Geef er gekookte of gestoomde rijst bij.
Snij de komkommer in reepjes, de lente-uitjes in ringetjes en de gehakte korianderblaadjes samen in een kommetje.
Geef er gekookte of gestoomde rijst bij.