Recept
« Terug naar recepten
Gekaramelliseerde varkenskoteletten, knolselderblokjes en salade van rucola
PT35M
Gekaramelliseerde varkenskoteletten, knolselderblokjes en salade van rucola
Een heerlijk gekaramelliseerde varkenskoteletten, knolselderblokjes en salade van rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gekaramelliseerde varkenskoteletten, knolselderblokjes en salade van rucola te bereiden
- Schil de knolselder en snij in blokjes. Bak de knolselder in een pan met wat olijfolie en kruid met peper en zout.
- Verhit de boter in een grote pan. Kruid de varkenskoteletten met peper en zout en kleur ze in de pan. Giet de honing, 1 el balsamicoazijn, 100 ml water en het takje tijm erbij. Laat 10 min sudderen onder deksel op een zacht vuur.
- Breng de rucola op smaak met 2 el olijfolie, 1 el balsamicoazijn en peper en zout. Serveer de koteletten met de jus, de knolselderblokjes en de salade van rucola.