Recept
« Terug naar recepten
Gekleurde minigroenten
PT55M
Gekleurde minigroenten
Een heerlijk gekleurde minigroenten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
55 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gekleurde minigroenten te bereiden
Breng in een steelpannetje de olijfolie met de ansjovis en de knoflook tegen de kook aan. Laat het 45 minuten gaar worden, zonder te koken. Snijd de venkelknol in blokjes en houd wat loof apart. Schep de blokjes groenten door elkaar en schep in 8 glaasjes. Pureer de ansjovis-knoflookolie en giet per glaasje 2 theelepels olie over de groenten. Garneer met de venkelloof. Gebruik de resterende olie als (brood)dip.