Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde Geitenkaas
PT30M
Gemarineerde Geitenkaas
Een heerlijk gemarineerde geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde Geitenkaas te bereiden
Doe de kruiden, peperkorrels en knoflook in de keukenmachine en maal ze grof.
Geen keukenmachine kun je ze ook fijnhakken met een koksmes.
Maak van de zachte geitenkaas bolletjes ter grote van pingpongballetjes wat daarbij helpt je handen iets te bevochtigen met koud water en rol ze vervolgens licht door het knoflook kruidenmengsel.
Doe ze in de wekpot en overgiet met de olie tot ze onder staan.
Laat de balletjes vervolgens een aantal dagen marineren.
Heerlijk op een stukje knapperig vers gebakken brood
Geen keukenmachine kun je ze ook fijnhakken met een koksmes.
Maak van de zachte geitenkaas bolletjes ter grote van pingpongballetjes wat daarbij helpt je handen iets te bevochtigen met koud water en rol ze vervolgens licht door het knoflook kruidenmengsel.
Doe ze in de wekpot en overgiet met de olie tot ze onder staan.
Laat de balletjes vervolgens een aantal dagen marineren.
Heerlijk op een stukje knapperig vers gebakken brood