Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde schouderkarbonades met spitskool
PT30M
Gemarineerde schouderkarbonades met spitskool
Een heerlijk gemarineerde schouderkarbonades met spitskool recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde schouderkarbonades met spitskool te bereiden
Breek de eieren in een kom en roer er 2 el Boursin Cuisine door. Pel de ui en snipper hem grof. Bestrooi de karbonades met peper en zout en wentel ze door de bloem. Doop ze in het ei-Boursinmengsel en leg ze in de gesnipperde uien zodat er stukjes ui om het vlees zitten. Verwarm de margarine en een koekenpan en bak de karbonades bruin en gaar in de margarine. Snij intussen de spitskool in reepjes. Snij het spek in kleine reepjes, verwarm een wok en bak hierin het spek 2 minuten. Voeg de koolreepjes toe en bak nog 2 minuten door. Voeg de rest van Boursin Cuisine toe en een mespunt nootmuskaat toe en laat het geheel afgedekt 10 minuten op laag vermogen stoven. Serveer met stokbrood.