Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde witte kool
PT30M
Gemarineerde witte kool
Een heerlijk gemarineerde witte kool recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Cornelia v Diemen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
TV
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde witte kool te bereiden
Snij de kool flinterdun en doe de appelcider azijn erbij.
Verwarm de olijfolie met laurier tot 50 graden en voeg samen met de walnoten olie toe aan de kool.
Laat in een half uurtje zacht worden, en dan op een zeef laten
uitlekken.
Evt. zout en peper toevoegen.
Verwarm de olijfolie met laurier tot 50 graden en voeg samen met de walnoten olie toe aan de kool.
Laat in een half uurtje zacht worden, en dan op een zeef laten
uitlekken.
Evt. zout en peper toevoegen.
Mijn kookverhaal (Cornelia v Diemen)
Dit is de kool die bij de tarte tatin met stoof peertjes hoort.