Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde zalm met wasabidressing
PT20M
Gemarineerde zalm met wasabidressing
Een heerlijk gemarineerde zalm met wasabidressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sligro
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde zalm met wasabidressing te bereiden
Maak de marinade door alle ingrediënten fijn te malen in een keukenmachine en breng deze goed op smaak.
Smeer de graatvrije zalmfilet in met de bietenmarinade.
Zet de gemarineerde zalm minimaal 24 uur onder druk weg in de koeling.
Maak de dressing met de staafmixer. Neem de marinade van de zalm en snijd dunne plakjes van de vis.
Serveer op een mooie schaal of aparte bordjes met een mengsel van slasoorten als een plukje erop en giet de dressing in streepjes over de zalm en de sla.
Smeer de graatvrije zalmfilet in met de bietenmarinade.
Zet de gemarineerde zalm minimaal 24 uur onder druk weg in de koeling.
Maak de dressing met de staafmixer. Neem de marinade van de zalm en snijd dunne plakjes van de vis.
Serveer op een mooie schaal of aparte bordjes met een mengsel van slasoorten als een plukje erop en giet de dressing in streepjes over de zalm en de sla.