Recept
« Terug naar recepten
Gemarmerde brownies van pure en witte chocolade
PT70M
Gemarmerde brownies van pure en witte chocolade
Gemarmerde brownies van pure en witte chocolade
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
15 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Lidl receptkaart, bakken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarmerde brownies van pure en witte chocolade te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Bereid eerst het browniebeslag met witte chocolade en daarna met pure chocolade.
- Hak 500 g witte chocolade in stukjes.
- Smelt 250 g witte chocolade met 100 g boter op laag vuur.
- Zodra de chocolade is gesmolten, haal je het pannetje van het vuur.
- Meng 3 eieren door het chocolade-botermengsel.
- Roer goed door.
- Meng vervolgens de droge ingrediënten; 200 g bloem, 2 theelepels bakpoeder, 70 g suiker, 100 g pecannoten, 2 zakjes vanillesuiker, een mespunt zout en de overgehouden chocoladestukjes.
- Meng het mengsel van gesmolten chocolade, boter en eieren met de droge ingrediënten.
- Maak daarna op dezelfde manier het browniebeslag van pure chocolade.
- Bekleed een grote ovenschaal met bakpapier en schep om en om het witte chocolademengsel op het pure chocolademengsel.
- Bak 40 minuten in het midden van de oven.
- Laat de brownie goed afkoelen voordat je deze serveert.