Recept
« Terug naar recepten
Gemengde bonenschotel met tomaten en basilicum
PT40M
Gemengde bonenschotel met tomaten en basilicum
Een heerlijk gemengde bonenschotel met tomaten en basilicum recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemengde bonenschotel met tomaten en basilicum te bereiden
Verhit de olijfolie en bak in ca. 5 minuten de ui zacht. Bak de knoflook kort mee. Roer de sperziebonen erdoor en giet de bouillon erbij. Voeg de balsamico, basilicum en het zout toe. Breng aan de kook en laat de sperziebonen zonder deksel in 20 minuten gaar worden.
Voeg, wanneer het vocht verdampt is, de uitgelekte witte bonen en tomaten toe. Maal er wat peper over en laat alles op een zacht vuur nog 5 minuten pruttelen.
Strooi de fijgehakte pistachenoten over de bonenschotel.
Voeg, wanneer het vocht verdampt is, de uitgelekte witte bonen en tomaten toe. Maal er wat peper over en laat alles op een zacht vuur nog 5 minuten pruttelen.
Strooi de fijgehakte pistachenoten over de bonenschotel.