Recept
« Terug naar recepten
Gepaneerde camembert met honing
PT40M
Gepaneerde camembert met honing
Een heerlijk gepaneerde camembert met honing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepaneerde camembert met honing te bereiden
Snijd de camembert in punten. Haal de punten door het ei, wat je eerst hebt los geklopt, en vervolgens door het meel zodat ze compleet bedekt zijn. Doe dit tweemaal. Haal tenslotte de punten nog een laatste keer door het ei, om ze daarna door het paneermeel te halen. Bak de kaaspunten dan kort in een pan waarin je een klein beetje olijfolie hebt verhit.
Serveer de kaas op een bord, giet er vervolgens wat honing over en strooi er wat (in de oven geroosterde) walnoten overheen. Het smaakt erg goed met een salade en wat brood. Omdat het geheel best machtig is, kan het goed als hoofdgerecht opgediend worden.
Serveer de kaas op een bord, giet er vervolgens wat honing over en strooi er wat (in de oven geroosterde) walnoten overheen. Het smaakt erg goed met een salade en wat brood. Omdat het geheel best machtig is, kan het goed als hoofdgerecht opgediend worden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
sinimas64 zegt:
sinimas64 zegt:
Ben zeer benieuwd wat onze kieskeurige kids ervan zullen vinden.:p
Thea zegt: