Je kan het mooi afmaken door er wat verse peterselie fijngehakt erover te strooien.
Recept
« Terug naar recepten
Gepaneerde kiphaasjes
PT30M
Gepaneerde kiphaasjes
Lekker bij de borrel met een sausje erbij of gewoon bij de gebakken aardappelen of frietjes, salade erbij en klaar.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepaneerde kiphaasjes te bereiden
- Bestrooi de kipfilethaasjes met peper, zout en paprikapoeder en wrijf dit goed in.
- Pers de citroen uit en sprenkel het sap over de kip heen.
- Laat 20 minuten staan.
- Klop het ei los en haal de kipfilethaasjes door het geklopte ei en daarna door het paneermeel.
- Dit kan je eventueel herhalen.
- Laat de olie in een koekenpan warm worden samen met de roomboter.
- Bak de kip goudbruin en gaar.