Recept
« Terug naar recepten
Gepelde biefstuk met champignons en balsamicoazijn
PT23M
Gepelde biefstuk met champignons en balsamicoazijn
Een heerlijk gepelde biefstuk met champignons en balsamicoazijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
23 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Carrefour
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepelde biefstuk met champignons en balsamicoazijn te bereiden
1. Verwarm de olijfolie in een bakpan en bak de biefstuk 2 minuten aan elke kant. Bestrooi met zout en peper. Houd het vlees warm.
2. Sauteer in dezelfde bakpan 3 minuten de sjalotten en de champignons. Bestrooi met zout en peper. Voeg de balsamicoazijn en de sojasaus toe. Laat inkoken.
3. Snijd het vlees in dunne plakken. Verdeel het vlees en de champignons over de borden. Garneer met blaadjes notensla.
2. Sauteer in dezelfde bakpan 3 minuten de sjalotten en de champignons. Bestrooi met zout en peper. Voeg de balsamicoazijn en de sojasaus toe. Laat inkoken.
3. Snijd het vlees in dunne plakken. Verdeel het vlees en de champignons over de borden. Garneer met blaadjes notensla.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Dus misschien is het beter dat ik woordje gepeld bij dit recept maar weghaal?
Groetjes,
Anna.
KookJij. ;)
slaatje zegt:
bafke zegt:
Maar wat versta jij onder GEPELDE biefstuk?
Gr.Els
slaatje zegt: