Recept
« Terug naar recepten
gepeperde vissoep
PT30M
gepeperde vissoep
Een heerlijk gepeperde vissoep recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe gepeperde vissoep te bereiden
Snijd de vis in stukjes en de tomaten in vieren. Breng 1/2 l water met de vis de tomaten de pepertjes en de gehakte peterselie op een hoge warmtebron aan de kook. Laat alles vervolgens op een lage warmtebron 30 min zachtjes koken. Roer af en toe en voeg indien nodig nog wat water toe. Voeg kort voor het einde van de kooktijd de tijm toe. Maak de soep af met wat zout roer nog even en dien de soep warm op.