KookJij

Gepocheerde en gefruite roggevleugel met gebakken pastinaak, sausje met Sint-Bernadusbier en dragon

Een heerlijk gepocheerde en gefruite roggevleugel met gebakken pastinaak, sausje met sint-bernadusbier en dragon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepocheerde en gefruite roggevleugel met gebakken pastinaak, sausje met Sint-Bernadusbier en dragon te bereiden

Rol de gefileerde roggevleugels op en stoom ze.
Haal de vleugels door het ei, wentel ze in het paneermeel en fruit op 180°C.
Snijd de groentjes grof en stoom ze.
Voor de saus: de sjalot aanstoven en begieten met de tripel. Voeg de vleesglace toe en laat inkoken. Bind met wat boter en werk af met gehakte dragon.
Stoof de gestoomde groentjes in wat olijfolie of boter. Kruid met peper en zout.
Schik de groentjes in het midden van een bord. Leg hierop de in 2 gesneden gefruite roggevleugel en nappeer er de saus rond. Werk af met wat frisse tuinkruiden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst