Recept
« Terug naar recepten
Gepofte aardappelen met kerrieboter
PT45M
Gepofte aardappelen met kerrieboter
Een heerlijk gepofte aardappelen met kerrieboter recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gepofte aardappelen met kerrieboter te bereiden
Meng in een kommetje alle ingredienten voor de kerrieboter door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Schep de boter in een schaaltje en strijk de bovenkant glad zet tot gebruik in de koelkast.
Boen de aardappels schoon en bestrijk ze rondom met wat zonnebloemolie. Wikkel ze in aluminiumfolie en leg ze tussen de hete kolen van de barbecue of leg ze in de oven. Pof ze zo gaar in 55 minuten.
Vouw de folie open snijd de aardappelen in de lengte in en duw ze iets open bestrooi ze met zout en peper en schep er een flinke lepel kerrieboter op.
Boen de aardappels schoon en bestrijk ze rondom met wat zonnebloemolie. Wikkel ze in aluminiumfolie en leg ze tussen de hete kolen van de barbecue of leg ze in de oven. Pof ze zo gaar in 55 minuten.
Vouw de folie open snijd de aardappelen in de lengte in en duw ze iets open bestrooi ze met zout en peper en schep er een flinke lepel kerrieboter op.