Vul de rolletjes ook eens met mangochutney. Ook heel lekker.
Ook lekker als voorgerecht, bijvoorbeeld 3 rolletjes op een versierd bord.
Recept
« Terug naar recepten
Gerookte eendenborst met pruimenchutney
PT10M
Gerookte eendenborst met pruimenchutney
Bijzonder borrelhapje. Rolletjes gerookte eendenborst gevuld met pruimenchutney. Ik heb hiervoor mijn zelfgemaakte pruimenchutney gebruikt, maar elke andere chutney is ook lekker.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Snacks - Koud
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gerookte eendenborst met pruimenchutney te bereiden
- Verdeel wat pruimenchutney over de plakjes eendenborst. Rol ze op en zet vast met een cocktailprikker.
Leg de rolletjes op een schaal. Beetje leuk garneren en.....Smullen maar!