Recept
« Terug naar recepten
Gerookte Zalm op Toast (op een iets andere wijze)
PT20M
Gerookte Zalm op Toast (op een iets andere wijze)
Een heerlijk gerookte zalm op toast (op een iets andere wijze) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Voorgerechten
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gerookte Zalm op Toast (op een iets andere wijze) te bereiden
1).In een kom bijeenvoegen de fijngemaakte zalm met de peper, ui, knoflook, bieslook, sesamzaadjes en zeste en dat goed door elkaar husselen.
2).Beleg hiermee de toastjes, of vul hiermee de bakjes, enz.
3).Een toefje crême fraiche er op en afgarneren met een plukje cress.
2).Beleg hiermee de toastjes, of vul hiermee de bakjes, enz.
3).Een toefje crême fraiche er op en afgarneren met een plukje cress.