Recept
« Terug naar recepten
Gerookte zalm schotel
PT15M
Gerookte zalm schotel
Een heerlijk gerookte zalm schotel recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
weekend.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gerookte zalm schotel te bereiden
Maak toast: smelt royaal boter in een pan en bak er de sneden witbrood langs beide kanten krokant in aan. Haal uit de pan en snij de korsten van het brood. Snij de bekomen vierkanten schuin in telkens twee driehoeken.
Hak de peterselie fijn, snij de citroen in vieren of in plakken. Snij de ui in fijne brunoise.
Schik de sneden gerookte zalm op de borden, willekeurig of strak en verdeel de garnituren er omheen.
Hak de peterselie fijn, snij de citroen in vieren of in plakken. Snij de ui in fijne brunoise.
Schik de sneden gerookte zalm op de borden, willekeurig of strak en verdeel de garnituren er omheen.