Recept
« Terug naar recepten
Gerookte zalmrolletjes
PT10M
Gerookte zalmrolletjes
Een heerlijk gerookte zalmrolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gerookte zalmrolletjes te bereiden
Haal de korsten van de boterhammen en rol het brood met de deegrol zo plat mogelijk uit.
Besmeer ze dik met kruidenkaas, en beleg met gerookte zalm.
Rol het brood stevig op, langs de andere kant, verpak het in plastic folie en laat het enkele uren opstijven in de koelkast.
Snijd het in smalle rolletjes en serveer ze bij het aperitief.
Besmeer ze dik met kruidenkaas, en beleg met gerookte zalm.
Rol het brood stevig op, langs de andere kant, verpak het in plastic folie en laat het enkele uren opstijven in de koelkast.
Snijd het in smalle rolletjes en serveer ze bij het aperitief.