Recept
« Terug naar recepten
Soep: gerookte zalm betoverd in een heerlijk bordje
PT30M
Soep: gerookte zalm betoverd in een heerlijk bordje
Een heerlijk soep: gerookte zalm betoverd in een heerlijk bordje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: gerookte zalm betoverd in een heerlijk bordje te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden.
Porei in dunne ringen snijden ( hou een beetje aan de kant voor afgarnering ).
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur stoven.
Mix de soep en laat even opkoken, voeg de porei in fijne ringen voor afgarnering toe.
Soep over de borden verdelen, vedeel de gerookte zalm op elk bord en garneer af met de verse koriander.
Porei in dunne ringen snijden ( hou een beetje aan de kant voor afgarnering ).
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur stoven.
Mix de soep en laat even opkoken, voeg de porei in fijne ringen voor afgarnering toe.
Soep over de borden verdelen, vedeel de gerookte zalm op elk bord en garneer af met de verse koriander.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.