Recept
« Terug naar recepten
Geroosterd brood met ansjovis en chilipeper
PT10M
Geroosterd brood met ansjovis en chilipeper
Een heerlijk geroosterd brood met ansjovis en chilipeper recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterd brood met ansjovis en chilipeper te bereiden
Snijd 4 dunne plakjes Frans stokbrood. Besmeer ze met een weinig olijfolie en bak ze bruin onder een grill. Verdeel de ansjovis over de 4 sneetjes. Leg 4 ansjovisfilets (plat) op elk plakje brood.
Snij de chilipeper ultrafijn of hak het fijn in een cutter. Marineer de fijngesneden chilipeper 15 minuten in olijfolie en verdeel het dan over de 4 plakjes, in het midden van de ansjovisfilets.
Dien zo snel mogelijk op.
Snij de chilipeper ultrafijn of hak het fijn in een cutter. Marineer de fijngesneden chilipeper 15 minuten in olijfolie en verdeel het dan over de 4 plakjes, in het midden van de ansjovisfilets.
Dien zo snel mogelijk op.
michel zegt: