Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde kabeljauw met tomatensalsa
PT20M
Geroosterde kabeljauw met tomatensalsa
Een heerlijk geroosterde kabeljauw met tomatensalsa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jannie de Geus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde kabeljauw met tomatensalsa te bereiden
bestrooi de vis met zout en peper.Meng de pernod,olie,tijm,venkelzaadjes,rode peper en limoenschil en sap.Wrijf de vis in met dit mengsel en laat de smaken in de koelkast 1 uur marineren.Verhit een grillpan en vet deze licht in met olie.Rooster de visfilets aan elke kant 5 minuten