Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde mul met kruiden
PT35M
Geroosterde mul met kruiden
Een heerlijk geroosterde mul met kruiden recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Koken met kruiden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde mul met kruiden te bereiden
Steek de barbeque circa 1 uur voordat u gaat koken aan: de barbeque is klaar als de kolen grijs van de as zijn en er geen vlammen zijn.
Bestrijk een metalen visklem met olijfolie.
Bestrijk elke vis met een beetje olijfolie en vul de lichaamsholte met wat takjes kruiden die u zo nodig doormidden breekt zodat ze passen.
Doe de vissen in de visklem en rooster ze ca 15-20 min.
Keer ze eenmaal tijdens het roosteren.
Leg de vis op een voorverwarmde schaal.
Giet de pastis in een steelpan en verhit hem even.
Houd de pan schuin en steek de pastis voorzichtig aan met een lange lucifer.
Giet hem gelijkmatig over de mul en serveer direct.
Bestrijk een metalen visklem met olijfolie.
Bestrijk elke vis met een beetje olijfolie en vul de lichaamsholte met wat takjes kruiden die u zo nodig doormidden breekt zodat ze passen.
Doe de vissen in de visklem en rooster ze ca 15-20 min.
Keer ze eenmaal tijdens het roosteren.
Leg de vis op een voorverwarmde schaal.
Giet de pastis in een steelpan en verhit hem even.
Houd de pan schuin en steek de pastis voorzichtig aan met een lange lucifer.
Giet hem gelijkmatig over de mul en serveer direct.