Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde parelhoen met vanille
PT75M
Geroosterde parelhoen met vanille
Een heerlijk geroosterde parelhoen met vanille recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde parelhoen met vanille te bereiden
BEREIDING:
Smeer de parelhoen in met vanille, 3 el boter en 3 el olijfolie en bak ze in 55 min. gaar in een oven van 180 graden C.
Borstel de bospaddestoelen grondig schoon en bak ze licht aan in wat olijfolie, boter en rozemarijn.
Kook het braadvocht van de parelhoen met de wijn en gevogeltefond in tot sausdikte.
Serveer de parelhoen met de saus de paddestoelen en een peultje en enkele bospeentjes
Smeer de parelhoen in met vanille, 3 el boter en 3 el olijfolie en bak ze in 55 min. gaar in een oven van 180 graden C.
Borstel de bospaddestoelen grondig schoon en bak ze licht aan in wat olijfolie, boter en rozemarijn.
Kook het braadvocht van de parelhoen met de wijn en gevogeltefond in tot sausdikte.
Serveer de parelhoen met de saus de paddestoelen en een peultje en enkele bospeentjes