Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde ribeye
PT10M
Geroosterde ribeye
Een heerlijk stukje vlees voor op de barbecue of grill.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde ribeye te bereiden
- Vlees met keukenpapier droogdeppen en dun met olie bestrijken.
- Vlees op barbecue in 6 Ã 8 minuten lichtbruin roosteren (afhankelijk van gewenste gaarheid).
- Halverwege keren.
- Ribeyes over vier borden verdelen en bestrooien met zout en peper.
- Serveren met stokbrood en gemengde salade.
Joke zegt: