KookJij

Geroosterde ribeye

Een heerlijk stukje vlees voor op de barbecue of grill.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geroosterde ribeye te bereiden

  1. Vlees met keukenpapier droogdeppen en dun met olie bestrijken.
  2. Vlees op barbecue in 6 à 8 minuten lichtbruin roosteren (afhankelijk van gewenste gaarheid).
  3. Halverwege keren.
  4. Ribeyes over vier borden verdelen en bestrooien met zout en peper.
  5. Serveren met stokbrood en gemengde salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Joke

Joke zegt:
Maar wel erg lekker!!!!
mahler

mahler zegt:
nou dit is natuurlijk wel heel erg gewoontjes