Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde tomaten gevuld met zalm
PT30M
Geroosterde tomaten gevuld met zalm
Een heerlijk geroosterde tomaten gevuld met zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde tomaten gevuld met zalm te bereiden
Snijd aan de bovenzijde kapjes van de tomaten. Hol ze uit met een spitse lepel. Bestrooi de binnenkanten van de uitgeholde tomaten met zout en zet ze omgekeerd apart. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de olijven en sjalotjes met de kappertjes, tijm, mayonaise, de helft van de kaas, zout en peper door de zalm tot een fijn mengsel.
Bereiden:
Schep de zalmvulling in de tomaten, zet ze naast elkaar in een ovenschaal en strooi de rest van de kaas erover. Zet het gerecht circa 15 minuten in het midden van de oven.
Tip:
Serveersuggestie:
Lekker met een komkommersalade of broccoli en rijst.
Bereiden:
Schep de zalmvulling in de tomaten, zet ze naast elkaar in een ovenschaal en strooi de rest van de kaas erover. Zet het gerecht circa 15 minuten in het midden van de oven.
Tip:
Serveersuggestie:
Lekker met een komkommersalade of broccoli en rijst.