KookJij

Geroosterde tomaten gevuld met zalm

Een heerlijk geroosterde tomaten gevuld met zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geroosterde tomaten gevuld met zalm te bereiden

Snijd aan de bovenzijde kapjes van de tomaten. Hol ze uit met een spitse lepel. Bestrooi de binnenkanten van de uitgeholde tomaten met zout en zet ze omgekeerd apart. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de olijven en sjalotjes met de kappertjes, tijm, mayonaise, de helft van de kaas, zout en peper door de zalm tot een fijn mengsel.
Bereiden:
Schep de zalmvulling in de tomaten, zet ze naast elkaar in een ovenschaal en strooi de rest van de kaas erover. Zet het gerecht circa 15 minuten in het midden van de oven.
Tip:
Serveersuggestie:
Lekker met een komkommersalade of broccoli en rijst.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst