Recept
« Terug naar recepten
Gestoofd lamsvlees met kruiden en couscous
PT150M
Gestoofd lamsvlees met kruiden en couscous
Een heerlijk gestoofd lamsvlees met kruiden en couscous recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
sligro/ven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gestoofd lamsvlees met kruiden en couscous te bereiden
Snijd het vlees in blokjes en meng het met de afrikaanse dipper,knoflook,ui,citroen en zout.bak het vlees rondom bruin in de hete olie.Blus af met de lamsbouillon en laat 2 uur stoven.Het vlees en de citroen uit de pan halen en het kookvocht inkoken of licht binden.Bestrooi met gehakt korianderblad en venkelgroen.Serveer met couscous.
bobbeltje zegt:
Marijke