Recept
« Terug naar recepten
Gestoofde meloen met basilicum en slagroom
PT15M
Gestoofde meloen met basilicum en slagroom
Een heerlijk gestoofde meloen met basilicum en slagroom recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
nest
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gestoofde meloen met basilicum en slagroom te bereiden
Schil de meloen, snij in grote dobbelstenen.
Warm 5 minuten op in suiker en water.
Koel onmiddelijk af, serveer met basilicum en slagroom.
Warm 5 minuten op in suiker en water.
Koel onmiddelijk af, serveer met basilicum en slagroom.