KookJij

Gestoofde tilapia met gesauteerde champignons

Een heerlijk gestoofde tilapia met gesauteerde champignons recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Engeland
Keuken: Europese
Bron: champignonidee.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gestoofde tilapia met gesauteerde champignons te bereiden

Borstel de champignons schoon met een borsteltje of een stuk keukenpapier. Snijd ze in plakjes.
Verhit de olijfolie in een grote pan. Fruit de ui op middelhoog vuur glazig en voeg dan de champignons en de knoflook toe. Sauteer de champignons tot ze kleur krijgen en breng op smaak met zout en peper. Blus af met de wijn.
Leg de tilapiafilets op de uien en de champignons. Dek de pan af en zet het vuur lager. Kook de vis zo’n 7-10 min. of totdat de vis gaar is. Voeg halverwege de doperwtjes toe aan de pan en laat ze meegaren.
Serveer de vis met de champignons en de doperwtjes en garneer met wat gescheurde blaadjes basilicum.
Lekker met wortelpuree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst