Recept
« Terug naar recepten
Gestoofde tilapia met gesauteerde champignons
PT25M
Gestoofde tilapia met gesauteerde champignons
Een heerlijk gestoofde tilapia met gesauteerde champignons recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
champignonidee.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gestoofde tilapia met gesauteerde champignons te bereiden
Borstel de champignons schoon met een borsteltje of een stuk keukenpapier. Snijd ze in plakjes.
Verhit de olijfolie in een grote pan. Fruit de ui op middelhoog vuur glazig en voeg dan de champignons en de knoflook toe. Sauteer de champignons tot ze kleur krijgen en breng op smaak met zout en peper. Blus af met de wijn.
Leg de tilapiafilets op de uien en de champignons. Dek de pan af en zet het vuur lager. Kook de vis zo’n 7-10 min. of totdat de vis gaar is. Voeg halverwege de doperwtjes toe aan de pan en laat ze meegaren.
Serveer de vis met de champignons en de doperwtjes en garneer met wat gescheurde blaadjes basilicum.
Lekker met wortelpuree.
Verhit de olijfolie in een grote pan. Fruit de ui op middelhoog vuur glazig en voeg dan de champignons en de knoflook toe. Sauteer de champignons tot ze kleur krijgen en breng op smaak met zout en peper. Blus af met de wijn.
Leg de tilapiafilets op de uien en de champignons. Dek de pan af en zet het vuur lager. Kook de vis zo’n 7-10 min. of totdat de vis gaar is. Voeg halverwege de doperwtjes toe aan de pan en laat ze meegaren.
Serveer de vis met de champignons en de doperwtjes en garneer met wat gescheurde blaadjes basilicum.
Lekker met wortelpuree.