Recept
« Terug naar recepten
Gestoomde courgettes,prei en vis
PT20M
Gestoomde courgettes,prei en vis
Een heerlijk gestoomde courgettes,prei en vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gestoomde courgettes,prei en vis te bereiden
Bestrooi de vis met zout en peper.Zet 2 stoommandjes klaar.Leg in het ene mandje de vis en in het andere de groenten.Stapel de mandjes op elkaar en leg het deksel erop.Breng een pan met water aan de kook.Plaats de mandjes op de pan met het kokende water en stoom vis en groenten 8 minuten.Verdeel over de borden en besprenkel met sojasaus.Bestrooi het gerecht met bieslook.