Recept
« Terug naar recepten
Gestoomde tongrolletjes met kervelsausje
PT30M
Gestoomde tongrolletjes met kervelsausje
Een heerlijk gestoomde tongrolletjes met kervelsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
haute cuisine
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gestoomde tongrolletjes met kervelsausje te bereiden
Voor de saus :
Kook de bouillon, witte wijn, sjalotten en witte martini tot de helft in.
Voeg de room toe aan de saus en laat opnieuw inkoken tot een licht gebonden saus, breng op smaak met peper en zout en hou warm.
Blancheer de groene boontjes beetgaar.
Stoom de visrolletjes boven de visbouillon.
Verdeel de boontjes over voorverwarmde borden, bestrooi met sjalotsnippers en zongedroogde tomaatjes, kruid met peper en zout.
Rijg 3 tongrolletjes aan een houten prikker en schik die op de boontjes.
Knip 1 bosje kervel in de saus, meng en overgiet de tongrolletjes met de kervelsaus.
Garneer met de overige kervelplukjes en serveer.
Kook de bouillon, witte wijn, sjalotten en witte martini tot de helft in.
Voeg de room toe aan de saus en laat opnieuw inkoken tot een licht gebonden saus, breng op smaak met peper en zout en hou warm.
Blancheer de groene boontjes beetgaar.
Stoom de visrolletjes boven de visbouillon.
Verdeel de boontjes over voorverwarmde borden, bestrooi met sjalotsnippers en zongedroogde tomaatjes, kruid met peper en zout.
Rijg 3 tongrolletjes aan een houten prikker en schik die op de boontjes.
Knip 1 bosje kervel in de saus, meng en overgiet de tongrolletjes met de kervelsaus.
Garneer met de overige kervelplukjes en serveer.
charlotte zegt: