KookJij

Gesudderde hamlappen

Een heerlijk gesudderde hamlappen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gesudderde hamlappen te bereiden

De hamlappen in de boter tien minuten laten bruinen, de uien in ringen snijden en de laatste vijf minuten laten meebruinen.
Dan de ketjap toevoegen en het halve flesje bier.
De hamlappen laten sudderen tot ze gaar zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hamalikrimida1

hamalikrimida1 zegt:
Is weer eens wat anders, ga het zeker proberen.
Met bier altijd lekker, toch... ?
slaatje

slaatje zegt:
Ik maak niet zo vaak hamlappen omdat ze meestal toch wat taai zijn, ik laat ze niet sudderen, dus ik ga dit proberen. Ik laat het weten hoe het is geworden.
Groetjes Gerda:p;)