Recept
« Terug naar recepten
Gesudderde hamlappen
PT60M
Gesudderde hamlappen
Een heerlijk gesudderde hamlappen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ria Hoorn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gesudderde hamlappen te bereiden
De hamlappen in de boter tien minuten laten bruinen, de uien in ringen snijden en de laatste vijf minuten laten meebruinen.
Dan de ketjap toevoegen en het halve flesje bier.
De hamlappen laten sudderen tot ze gaar zijn.
Dan de ketjap toevoegen en het halve flesje bier.
De hamlappen laten sudderen tot ze gaar zijn.
hamalikrimida1 zegt:
Met bier altijd lekker, toch... ?