Recept
« Terug naar recepten
Geurige noedels met dichtgeschroeide zalm.
PT30M
Geurige noedels met dichtgeschroeide zalm.
Een heerlijk geurige noedels met dichtgeschroeide zalm. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geurige noedels met dichtgeschroeide zalm. te bereiden
Breng een ruime pan water aan de kook en kook de noedels beetgaar. Giet af en spoel na met koud water.
Verhit een pan op hoog vuur en doe er de helft van de olijfolie in. Voeg, als de olie heet is, de zalm aan toe, met vel naar beneden en bak gedurende 1 min.
Draai om, bak nog 2 min. en haal uit de pan. Giet de olie af en zet de pan weer op het vuur.
Doe er de rest van de olijfolie en sesamolie in. Voeg gember, knoflook, rode peper, lenteui, limoensap, soja-vissaus toe. Roerbak 1 min., voeg er de noedels bij en schep alles goed om. Haal van het vuur en bestrooi met bieslook.
Schep weer om, verdeel de noedels over vier borden en leg er de zalm op.
Verhit een pan op hoog vuur en doe er de helft van de olijfolie in. Voeg, als de olie heet is, de zalm aan toe, met vel naar beneden en bak gedurende 1 min.
Draai om, bak nog 2 min. en haal uit de pan. Giet de olie af en zet de pan weer op het vuur.
Doe er de rest van de olijfolie en sesamolie in. Voeg gember, knoflook, rode peper, lenteui, limoensap, soja-vissaus toe. Roerbak 1 min., voeg er de noedels bij en schep alles goed om. Haal van het vuur en bestrooi met bieslook.
Schep weer om, verdeel de noedels over vier borden en leg er de zalm op.