Recept
« Terug naar recepten
Gevarieerde gevulde kerstomaatjes
PT30M
Gevarieerde gevulde kerstomaatjes
Een heerlijk gevarieerde gevulde kerstomaatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gevarieerde gevulde kerstomaatjes te bereiden
Maak de kerstomaten schoon en haal ze voorzichtig leeg. Bereid de 3 vullingen afzonderlijk.
Prak de feta met een vork, kneed samen met een koffielepel olijfolie, 1 koffielepel oregano en peper. Vul met dit mengsel 8 tomaten op. Meng de zure room met de helft van de viseitjes en mierikswortel naar smaak.Vul er 8 tomaten mee op en versier met enkele viseitjes. Kruid de américain met peper, zout, Worcestershiresaus, mosterd en wat fijngesnipperde ui. Vul hier de overige 8 tomaten mee op en versier met enkele kappertjes.
Prak de feta met een vork, kneed samen met een koffielepel olijfolie, 1 koffielepel oregano en peper. Vul met dit mengsel 8 tomaten op. Meng de zure room met de helft van de viseitjes en mierikswortel naar smaak.Vul er 8 tomaten mee op en versier met enkele viseitjes. Kruid de américain met peper, zout, Worcestershiresaus, mosterd en wat fijngesnipperde ui. Vul hier de overige 8 tomaten mee op en versier met enkele kappertjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lindafaith zegt:
Marina zegt: