Maakt de tafel nog voller en we hebben alles gegeten met vele vrienden zo gezellig in de tuin met een zonnetje.
Kopjes muntthee erbij.
Recept
« Terug naar recepten
Gevuld Marokkaans brood
PT30M
Gevuld Marokkaans brood
Een heerlijk gevuld marokkaans brood recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4/6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
vriendin
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevuld Marokkaans brood te bereiden
Spinazie wassen.
Brood halveren, niet helemaal open.
De saus op het brood.
Spinazie er op en uien ringen.
Brood halveren, niet helemaal open.
De saus op het brood.
Spinazie er op en uien ringen.
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
sensowier zegt:
Groetjes carmen
maar de tomaten saus met balletjes lauwwarm:(en de kruidenpasta in de koelkast bewaren
apu zegt:
Anna zegt: