Recept
« Terug naar recepten
Gevuld rozemarijnbrood
PT15M
Gevuld rozemarijnbrood
Een heerlijk gevuld rozemarijnbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
taste
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevuld rozemarijnbrood te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.Snijd het brood horizontaal doormidden en besprenkel beide kanten met de olie.Bestrooi met zeezout.Leg het brood 2 minuten in de oven.Beleg het brood met de rest van de ingrediënten.