KookJij

Gevuld stokbrood

Een heerlijk gevuld stokbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Les copains culinaires.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevuld stokbrood te bereiden

Kneed het meel samen met handwarm water en boter tot een bal. Dek af met plasticfolie en laat 15 minuten staan op kamertemperatuur. Maak een lap van 25x55 cm. Bekleed deze met parmaham en verdeel hierop de andere ingrediënten. Rol op zodat er een lange worst ontstaat van ongeveer 60 centimeter en zorg dat de sluiting van het deeg onderaan komt. Wrijf de bovenkant in met olijfolie en bestrooi ze met zeezout. Bak ze af in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 20 minuten tot ze mooi bruin zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

niek

niek zegt:
Dit is heerlijk, maak het ook altijd zo, maar ik doe het gehakt rauw erbij, alles goed kneden en dan vullen, dan trekken de smaken nog beter door!
Liske

Liske zegt:
Geweldig, dit ga ik natuurlijk proberen! Ik ben gek op stokbrood, gehakt en groenten, dus deze combi is voor mij super!
suylke

suylke zegt:
Deze lijkt me heerlijk,ik ga hem meteen maken.