Recept
« Terug naar recepten
Gevulde aardappel met Brugge Broodje Apero
PT30M
Gevulde aardappel met Brugge Broodje Apero
Een heerlijk gevulde aardappel met brugge broodje apero recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde aardappel met Brugge Broodje Apero te bereiden
De aardappelen goed wassen, halveren en uithollen. De holle aardappelen gedurende 10 minuten in kokend water leggen en daarna laten uitlekken.
De Brugge Broodje Apero kaas in kleine blokjes snijden.
De uitholling gaarkoken, afgieten, de kaasblokjes, de mosterd en de eierdooiers toevoegen en fijn mixen. Eventueel nog peper en zout toevoegen.
De holle aardappelen vullen met dit mengsel, op een beboterde ovenplaat leggen en in een voorverwarmde oven van 200°C plaatsen.
Mooi bruin laten bakken.
De Brugge Broodje Apero kaas in kleine blokjes snijden.
De uitholling gaarkoken, afgieten, de kaasblokjes, de mosterd en de eierdooiers toevoegen en fijn mixen. Eventueel nog peper en zout toevoegen.
De holle aardappelen vullen met dit mengsel, op een beboterde ovenplaat leggen en in een voorverwarmde oven van 200°C plaatsen.
Mooi bruin laten bakken.
bertal zegt:
Ik zou het bij de Hanos of Sligro proberen.
succes:);)
m.v.g. Bert Allers