KookJij

Gevulde aardappel met Brugge Broodje Apero

Een heerlijk gevulde aardappel met brugge broodje apero recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Kaasrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde aardappel met Brugge Broodje Apero te bereiden

De aardappelen goed wassen, halveren en uithollen. De holle aardappelen gedurende 10 minuten in kokend water leggen en daarna laten uitlekken.
De Brugge Broodje Apero kaas in kleine blokjes snijden.
De uitholling gaarkoken, afgieten, de kaasblokjes, de mosterd en de eierdooiers toevoegen en fijn mixen. Eventueel nog peper en zout toevoegen.
De holle aardappelen vullen met dit mengsel, op een beboterde ovenplaat leggen en in een voorverwarmde oven van 200°C plaatsen.
Mooi bruin laten bakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
liske,
Ik zou het bij de Hanos of Sligro proberen.
succes:);)
m.v.g. Bert Allers
Liske

Liske zegt:
Hallo Bert,

Ik kom uit Nederlands Limburg. Is deze kaas hier ook te koop, of is er een alternatief?
bertal

bertal zegt:
Heel graag gedaan, kan één ieder er van profiteren.
Veel succes met het koken.:);)
m.v.g. Bert
addie

addie zegt:
Hallo Bert,
Geweldig bedankt voor dit heerlijke, gemakkelijke receptje. Had het vanmiddag meteen gemaakt en we hebben zitten smullen.
Ik moest vlees in de oven garen, heb er dus meteen de aardappelen bij gezet. Nogmaals dank.
Kookgroetjes, Addie.