KookJij

Gevulde ananas met Hollandse garnalen

Een heerlijk gevulde ananas met hollandse garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: mag gi
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde ananas met Hollandse garnalen te bereiden

Halveer de ananassen in de lengte.
Snijdt het vruchtvlees eruit en verwijder de harde kern.
Snijdt het vruchtvlees in stukjes en meng dit door de garnalen.
Vul de er de ananashelften mee.
Klop de slagroom lobbig en roer er de kerriepoeder, de tabasco, de rum en de mayonaise door.
Schep de saus op de gevulde ananashelften en garneer deze met verse koriander of gember.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst