Recept
« Terug naar recepten
Gevulde ananas met Hollandse garnalen
PT30M
Gevulde ananas met Hollandse garnalen
Een heerlijk gevulde ananas met hollandse garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mag gi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde ananas met Hollandse garnalen te bereiden
Halveer de ananassen in de lengte.
Snijdt het vruchtvlees eruit en verwijder de harde kern.
Snijdt het vruchtvlees in stukjes en meng dit door de garnalen.
Vul de er de ananashelften mee.
Klop de slagroom lobbig en roer er de kerriepoeder, de tabasco, de rum en de mayonaise door.
Schep de saus op de gevulde ananashelften en garneer deze met verse koriander of gember.
Snijdt het vruchtvlees eruit en verwijder de harde kern.
Snijdt het vruchtvlees in stukjes en meng dit door de garnalen.
Vul de er de ananashelften mee.
Klop de slagroom lobbig en roer er de kerriepoeder, de tabasco, de rum en de mayonaise door.
Schep de saus op de gevulde ananashelften en garneer deze met verse koriander of gember.