Recept
« Terug naar recepten
Gevulde babypaprika
PT15M
Gevulde babypaprika
Een heerlijk gevulde babypaprika recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde babypaprika te bereiden
Van de babypaprika's een kapje afsnijden en voorzichtig schoonmaken.
De olie en het pepertje voor de marinade mengen en de paprikaatjes erin leggen zodat ze van binnen en buiten goed bedekt zijn.
Het liefst een hele nacht afgedekt in de koelkast laten staan.
De overige ingredienten in een keukenmachine mixen tot je een papje hebt.
De paprikaatjes goed afvegen met keukenpapier en vullen met het tonijnmengsel.
De olie en het pepertje voor de marinade mengen en de paprikaatjes erin leggen zodat ze van binnen en buiten goed bedekt zijn.
Het liefst een hele nacht afgedekt in de koelkast laten staan.
De overige ingredienten in een keukenmachine mixen tot je een papje hebt.
De paprikaatjes goed afvegen met keukenpapier en vullen met het tonijnmengsel.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Heel pittig maar heerlijk als borrelhapje met blokjes kaas ofwel bij de bbq ofwel bij een koud buffet.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
apu zegt:
derbyke zegt:
Groetjes Kookjij-team :);):p
apu zegt:
Zal in het vervolg ook hoofdletters gebruiken:)
derbyke zegt:
Groetjes ;):D
derbyke zegt: