Recept
« Terug naar recepten
Gevulde balletjes
PT30M
Gevulde balletjes
Een heerlijk gevulde balletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde balletjes te bereiden
1. Maak het gehakt aan met de eieren, het paneermeel; de komijn en de munt. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Rol een twaalftal balletjes en druk nin elk van de balletjes een of twee witte druiven.
2. Bak de balletjes 10 minuten in een koekenpan, in hete olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
3. Lekker warm, met uienconfituur en tarwegraantjes, rijst of couscous.
2. Bak de balletjes 10 minuten in een koekenpan, in hete olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
3. Lekker warm, met uienconfituur en tarwegraantjes, rijst of couscous.