Recept
« Terug naar recepten
Gevulde broodjes
PT30M
Gevulde broodjes
Een heerlijk gevulde broodjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Brood - Gerecht
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde broodjes te bereiden
Snijd van de broodjes een kapje en hol ze voorzichtig uit.Leg de kabeljauwfilets in een pan en voeg de wijn,water,peper,zout,de takjes peterselie en selderij toe en breng de ontdooide vis snel aan de kook en laat het 10 min zaxchtjes stoven.Haal de vis uit de pan en zeef de bouillon.Smelt de boter,voeg de bloem toe en roer alles doorelkaar.Voeg daarna geleidelijk en onder roeren de bouillon toe.Kook de saus 5 min.zachtjes.Klop de eidooier los met de room en giet een dfeel van de saus al roerend bij dit mengsel en giet het terug in de pan.Laat de saus opnieuw warm worden maar niet laten koken.Verdeel de vis in stukjes en voeg ze erbij toe.Zet de broodjes 5 min.in een voorverwarmde oven (240C).Vul het warme broodje met de ragoût en bestrooi ze met dille en zet het kapje er weer op.