Je kunt dit gerechtje gebruiken als voorgerechtje met een blaadje sla.
Is ook heerlijk bij geroerbakte spinazie of
als borrelhapje.
Recept
« Terug naar recepten
Gevulde champignions met noten
PT10M
Gevulde champignions met noten
Een heerlijk gevulde champignions met noten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde champignions met noten te bereiden
Maak de champignons schoon. Haal de steeltjes uit de champignons en hak ze fijn. Blancheer de champignonhoedjes met citroensap en wat water gedurende 2 min. Laat ze goed uitlekken.
Snipper de ui fijn en bak in de hete boter, voeg de gehakte champignons toe en na een paar min. de gehakte noten.
Maak het mengsel op smaak met peper en zout.
(bak de noten zo kort mogelijk anders worden ze taai).
Vul de champignonhoeden met het mengsel. Verdeel de champignons over 4 schaaltjes of 1 grote schaal, strooi de geraspte kaas erover en zet onder een hete gril tot de kaas begint te smelten.
Heerlijk.
Snipper de ui fijn en bak in de hete boter, voeg de gehakte champignons toe en na een paar min. de gehakte noten.
Maak het mengsel op smaak met peper en zout.
(bak de noten zo kort mogelijk anders worden ze taai).
Vul de champignonhoeden met het mengsel. Verdeel de champignons over 4 schaaltjes of 1 grote schaal, strooi de geraspte kaas erover en zet onder een hete gril tot de kaas begint te smelten.
Heerlijk.