Recept
« Terug naar recepten
Gevulde champignons in de oven
PT20M
Gevulde champignons in de oven
Een heerlijk gevulde champignons in de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marianne jaspaert
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde champignons in de oven te bereiden
Haal de steeltjes uit de champignons (niet weggooien)
Neem een pan, doe de olijfolie er in en fruit de look, de gedroogde tomaten en lente-uitjes samen in de pan.
Hak 2 champignons en de steeltjes van de andere fijn en doe ze ook in de pan.
Alles op een klein vuurtje gaar laten worden.
Een beetje parmezaanse kaas toevoegen zodat die lekker kan smelten.
Oven voorverwarmen op 180°
De hoedjes van de champignons insmeren met pesto.
De vulling van de pan in de champignons doen, en op elke champignon een beetje parmezaanse kaas doen.
De champignons in de oven zetten tot deze goed warm zijn en licht bruin zien.
Neem een pan, doe de olijfolie er in en fruit de look, de gedroogde tomaten en lente-uitjes samen in de pan.
Hak 2 champignons en de steeltjes van de andere fijn en doe ze ook in de pan.
Alles op een klein vuurtje gaar laten worden.
Een beetje parmezaanse kaas toevoegen zodat die lekker kan smelten.
Oven voorverwarmen op 180°
De hoedjes van de champignons insmeren met pesto.
De vulling van de pan in de champignons doen, en op elke champignon een beetje parmezaanse kaas doen.
De champignons in de oven zetten tot deze goed warm zijn en licht bruin zien.
resi, zegt: